STROEVE, Meer dan 50 JAAR ERVARING MET FRANSE AUTO’S

Autobedrijf Stroeve is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring met het merk Citroën. We zijn Citroen erkend reparateur en Peugeot en DS specialist. Daarnaast gaat onze service verder en zijn ook actief als Eurorepar Car Service en kunnen alle merken onderhouden Wij vinden dat de klant bij ons altijd het gevoel moet hebben echt koning te zijn. Bij Stroeve in Coevorden kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en garantie van elk merk en type auto. We zijn Citroën erkend reparateur en Peugeot specialist.  Tevens kunt u bij ons terecht voor o.a. opslag van uw autobanden, apk keuring, schadeherstel en nog veel meer.

Top occasions

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands auto? U vindt vast en zeker de auto van uw wensen in ons ruime occasion aanbod. Onze verkoopadviseurs helpen u graag. De koffie staat voor u klaar. Tot ziens in Coevorden! Staat uw gewenste auto er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we zorgen voor de auto van uw dromen.

Tanken en Wasstraat

Bij AmiGo Coevorden kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week voordelig benzine en diesel tanken. Tijdens onze openingsuren van is ook LPG verkrijgbaar. Iedere dinsdag kunt u profiteren van extra veel voordeel tijdens DankjewelDinsdag!
Na het voltanken van uw auto, is er natuurlijk niets mooier dan uw auto een opfrisbeurt te geven. Na een bezoek aan onze moderne wasstraat verkeerd uw auto weer in showroom staat.