DE AIRCO VAN UW AUTO IN TOPCONDITIE MET ONZE AIRCO SERVICE

Airco onderhoud; Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van volledig onderhoud van uw airconditioning. De controle, het vullen van het systeem en de airco reiniging zijn inbegrepen. De airconditioning in uw auto biedt u optimaal comfort voor ieder seizoen. Een airco-installatie levert namelijk niet alleen verkoeling in de zomer, maar verhoogt ’s winters ook de rijveiligheid. Wanneer het buiten koud en vochtig is, voorkomt de airconditioning dat de autoruiten snel beslaan en zo uw zicht beperken.

Regelmatige controle en onderhoud van uw airco

De airco in uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door vervuiling en condens neemt de koelcapaciteit af en ontstaat schimmelvorming. Het gevolg: onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. Daarom bieden wij de CITROËN Airco Service. Met vier verschillende controles houden wij de airconditioning van uw auto in topconditie:

Airco controle & vullen

Een uitgebreide controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en of eventueel onderhoud nodig is.Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning van uw auto onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze, uiteraard na overleg met u, opnieuw gevuld. Wij adviseren u om deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

Airco reiniging

Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig schoonmaken. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes, zoals stof en vuil, verwijderd.