Stroeve_Coevorden_financiering_lease

Financier uw nieuwe Citroën

Wij snappen als geen ander dat uw mogelijkheden niet onbeperkt zijn. Daarom bieden we financieringsoplossingen om de aanschaf, lease of huurkoop van uw nieuwe auto te vergemakkelijken. U kunt vaak online een lening afsluiten voor uw nieuwe auto, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en wensen komen samen tot de beste financiering van uw nieuwe auto.

Citroën Betaalplan

U betaalt uw auto in (gelijke maandelijkse) termijnen en na de laatste betaling is de auto uw eigendom. De zekerheid van het eigendomsvoorbehoud geeft uw dealer meer mogelijkheid voor het aanbieden van een scherpe financiering. En door de vaste looptijd en het vooraf vastgestelde rentepercentage weet u precies waar u aan toe bent. Deze financieringsvorm is ook mogelijk voor een occasion van Citroën Select.

Citroën Betaalplan met restantbetaling

Ook hierbij betaalt u elke maand een vast bedrag. Met deze maandelijkse betalingen lost u alleen niet de hele lening af. Aan het eind van de looptijd blijft een bedrag open staan. Dit is het restant. U kiest zelf of u dit restant betaalt, waardoor de auto helemaal van u wordt, of dat u uw auto liever inruilt. Dit laatste kan financieel aantrekkelijk zijn, omdat de inruilwaarde voor een schadevrije en goed onderhouden auto meestal hoger is dan de restantbetaling.

Private lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C4, C4 Cactus, C4 Picasso of Grand C4 Picasso, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Citroën-dealer.