Eurorepar Car Service Autobedrijf Stroeve

Betaalbaar en transparant, ontdek onze service!

Autobedrijf Stroeve is een echt familie bedrijf, al meer dan 50 jaar Citroën dealer en tevens specialist in Peugeot en DS. Wij breiden onze service uit en zijn nu ook actief als Eurorepar Car Service, met alle voordelen voor u! Daar geven wij u ook altijd een eerlijk advies. Hoe oud of welk merk uw auto ook is, u profiteert van onze scherpte prijsstelling en transparante werkwijze. Onze geschoolde technici staan klaar met veelzijdige services en hebben toegang tot een uitgebreid assortiment aantrekkelijke geprijsde Eurorepar onderdelen inclusief 24 maanden garantie en onderdelen op arbeid.

Voordelen Eurorepar Car Service

  • Service & Onderhoud, APK & reparatie voor alle merken
  • 24 maanden garantie op Eurorepar-onderdelen
  • Vriendelijk ontvangst
  • Betrouwbaar advies
  • Gekwalificieerde monteurs
  • Voordelige prijzen
  • Transparant
  • Internationaal netwerk

Eurorepar Service pas

Alle klantvoordelen:

APK: Met de Service pas van Europar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring inclusief. U betaalt dan enkel de afmeldkosten.

Vloeistoffen tussentijd bijvullen: Geniet het hele jaar door van extra service! Is uw ruitenwisservloeistof bij op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1 liter olie per jaar.
Niet te combineren als korting bij de periodieke onderhoudsbeurt.

24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland en Europa!: Uw beschikt over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland en Europa! 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorgt Eurorepar Car Service eervoor dat u altijd mobiel bent en blijft.

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice voor caravan en aanhanger: Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! U heeft niet allen 24/7 pechhulp voor uw auto (kenteken gebonden), maar ook voor uw caravan én aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt Eurorepar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

Zomercheck: Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle weet u hoe uw auto ervoor staat en kunt zorgeloos op weg gaan.

Wintercheck: Met een wintercheck weet u zeker dat u goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Plan dus op tijd een afspraak zodat u auto winterklaar is.